NY HYDRAULTANK H5

NY HYDRAULTANK H5

NY HYDRAULTANK H5 1500 1000 Krima Rostfritt AB

 

H-tank H5_MG_5050

Introduktionen av vår nya rammonterade servicevänliga H-tank eller hydrauliktank är en banbrytande innovation inom fordonsbranschen. Denna tank är speciellt utformad för att utnyttja ramutrymmet maximalt och erbjuda användarna en pålitlig och effektiv lösning för lagring av vätskor, såsom bränsle eller hydraulvätska.

En av de mest framstående egenskaperna hos vår nya H-tank är dess anpassningsbarhet när det gäller utbyggnadsmått. Med två alternativa mått på 810 mm och 850 mm kan användarna enkelt välja den storlek som passar deras specifika behov och fordonstyp bäst. Denna flexibilitet gör det möjligt att maximera utnyttjandet av ramutrymmet utan att kompromissa med funktionalitet eller prestanda.

En annan fördel med vår nya H-tank är dess konstruktion som eliminerar behovet av att montera sidoskydd framför tanken. Istället är fästen för montage av sidoskydd integrerade i tankens gavlar, vilket ger en strömlinjeformad och platsbesparande design. Detta ger inte bara en renare och mer professionell estetik utan minskar också installationskostnader och underhållskrav.

Tanken finns tillgänglig i ett brett spektrum av volymer från 100 till 400 liter som standard. Detta ger användarna möjlighet att välja den volym som bäst passar deras specifika krav och tillämpningar. Oavsett om det är för mindre arbetsfordon eller större lastbilar, kan vår H-tank möta en mängd olika behov och användarfall.

Tillverkad av högkvalitativt material och med noggrann tillverkningsprocess, är vår H-tank konstruerad för att leverera pålitlig prestanda och hållbarhet även under de tuffaste förhållandena. Den robusta konstruktionen säkerställer att tanken kan hantera påfrestningar från väg och terräng och bibehålla sin integritet över tid.

Sammanfattningsvis representerar vår nya rammonterade H-tank en innovativ lösning för lagring av vätskor inom fordonsbranschen. Med dess anpassningsbarhet, platsbesparande design och högkvalitativa konstruktion är den redo att möta de mest krävande behoven hos användare och erbjuda en pålitlig och effektiv lösning för lagring av bränsle eller hydraulvätska.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande